Hotel Eos

miercuri, 24 august 2016

Top 3 locuri de vizitat in Bucuresti!

Astazi va vom prezenta top 3 locuri de vizitat in Bucuresti, desigur in opinia noastra pur subiectiva, in care tinem cont toturi de anumite aspecte.
In alcatuirea topului am luat in considerare importanta obiectivelor, atat turistica dar si istorica iar topul nostru rezultat este dupa cum urmeaza.

1. Calea Victoriei.
In opinia noastra, Calea Victoriei ar trebui sa fie prima oprire in vizita dumneavostra din Bucuresti. Daca nu ati mai mers pe aceasta artera celebra a Bucurestiului, veti ramane surprins total de frumusetea strazii si a arhitecturii regasite in cladirile de pe strada. Tot pe Calea Victoriei puteti gasi o multime de cladiri cu valoare istorica precum Palatul Regal, Muzeul Memorial George Enescu, Palatul CEC, Muzeul de Istorie, Cercul Militar si multe altele.

2.Parcul Carol
Prin pozitionarea sa, Parcul Carol a patruns in tipul nostru dar si datorita importantei istorice. Parcul a fost construit la ordinul primului rege al Romaniei, Carol 1 si are o multime de obiective de vizitat pe langa Parcul in sine. Aici puteti gasi fantana Cantacuzino, Arenele Romane, Castelul lui Vlad Tepes, Mausoleul Eroilor si altele. Dupa ce terminati vizita in Parcul Carol va puteti pierde pe stradutele din preajma unde veti regasi aerul Bucurestiului de altadata iar daca alegeti plimbarea nu ratati strada Xenofon, singura strada in trepte din Bucuresti, aflata in imediata apropiere a parcului.

3.Centrul Istoric
Centrul Istoric al Capitalei are aerul de altadata cu toate ca are si carentele sale. Daca reusiti sa treceti peste evidentele probleme din zona, veti avea poate cea mai interesanta plimbare din Bucuresti. In centrul vechi puteti gasi artere celevre precum Lipscani, Strada Franceva, Gabroveni si chiar si Calea Mosilor daca traversati spre Biserica Sfantu Gheorghe. In centrul vechi puteti vizita biserica Stavropoles, situl de la BNR, Pasajul Macca Villacroise, Hanul Gabroveni si multe altele.

Pentru mai multe idei de locuri de vizitat langa Bucuresti, in Bucuresti sau prin tara, vizitati despretoate.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu