Hotel Eos

miercuri, 24 august 2016

Cum sa alegeti hotelul potrivit in Bucuresti?

Atunci cand vizitati capitala, gasirea unitatii de cazare potrivita poate fi o provocare.
Pentru a gasi cele mai bune oferte de cazare in Bucuresti va recomandam sa va orientati catre site-urile de profil precum Booking sau Turist Info. Aici gasiti ofertele hotelierilor cu date de contact, preturi si informatii despre unitatea de cazare.
Daca bugetul este unul redus, va recomandam sa evitati centrul intrucat aici preturile sunt piperate si va puteti orienta in alegerea de cazare Bucuresti sector 2. Sectorul 2 este foarte aproape de centrul capitalei iar de aici pana in centru puteti parcurge distanele fie pe jos fie folosind multiplele mijloace de transport in comun care trec toate prin centru.

Daca veniti in grup de 4 persoane sau mai mult, va putei gasi cazare ieftina profitand de ofertele pentru grupuri sau impartind costul unei camere cu 4 paturi sau a unui apartament, in locul alegerii a doua camere duble. Astfel veti economisi o suma importanta, mai ales daca sederea este pentru mai multe zile.

Puteti alege sa serviti micul dejun la hotelul ales, daca respectivul hotel serveste si micul dejun intrucat preturile sunt foarte aceesibile si nu mai pierdeti timp cautand localuri unde sa serviti micul dejun.

Evitati sa platiti toata sederea intergral la cazare si optati pentru achitarea primei nopti in ideea in care sunteti multumit si veti plati si pentru celelalta nopti, doar dupa ce dormiti o noapte in acel hotel. Nu stiti niciodata ce servicii au si poate sunteti nemultumiti iar recuperarea banilor platiti in avans poate fi problematica. Unul dintre hotelurile pe care le putem recomanda este Hotel Eos, un hotel partener cu care am lucrat de multe ori iar clientii trimisi acolo au fost multumiti intotdeauna. Pentru informatii si rezervari despre Hotel Eos vizitati site-ul www.hoteleos.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu